Team Ghekiere, om jou te plezieren
Kristof behaalde in 1995 zijn diploma beenhouwer-traiteur, terwijl Julie afstudeerde als accountant-fiscalist. Vooraleer ze samen beenhouwerij ’t Fonduetje hebben opgericht, deden ze eerst de nodige ervaring op bij verschillende slagerijen. In april 2001 gingen ze van start te Heestert, samen met 1 medewerker.
Intussen is de beenhouwerij blijven groeien en spreken we niet meer van ’t Fonduetje maar van ‘Ghekiere Butcher Shop’. Ook het aantal medewerkers is gestaag blijven toenemen.
We kijken met vertrouwen naar de toekomst, want onze zoon Glenn stapte onlangs mee in de zaak. Met zijn jeugdig enthousiasme en zijn vernieuwende ideeën kunnen wij én onze klanten er enkel wel bij varen.
contacteer ons
Samen met ons team maken we van elke dag een culinair feest
Volgde zijn slagersopleiding in Brugge en is sinds de beginjaren de rechterhand van Kristof.
Zijn specialisaties: de verschillende gehaktsoorten en de charcuterieproducten, zoals hespen, hespeworsten, paté, kippenwit, droge worstjes, en zoveel meer.
In dienst sedert 2002.
Volgde haar koksopleiding in Kortrijk en is een echte topper in de keuken.
Haar specialisaties: Leen is zeer creatief en helpt mee nieuwe recepten te ontwikkelen. Ze staat in voor de ovenschotels, de bereide maaltijden, stoofschotels, koude schotels en gezelligheidsschotels. Soms springt Leen bij in de winkel als het nodig is.
In dienst sedert 2006.
Een zeer trouwe, sterke kracht in onze slagerij.
Zijn specialisaties: het bereiden van verschillende soorten panklare gerechten. Bovendien let hij er nauwlettend op dat het magazijn altijd piekfijn in orde ligt en dat we zeker geen ingrediënten tekort komen.
In dienst sedert 2011.
Saskia voelt zich helemaal thuis in onze winkel. Ze bedient de klanten steeds met de glimlach, luistert naar hun wensen en denkt met hen mee in de zoektocht naar de meest geschikte traiteurmaaltijd of gezelligheidsschotel.
Saskia vormt met Julie een sterke tandem om de klanten uiterst vriendelijk en vlotjes verder te helpen.
In dienst sedert 2019.
Heeft maar liefst meer dan 40 jaar ervaring in het bereiden van vleeswaren.
Zijn specialisaties: het vers vlees! Het versnijden, pellen en verkoopsklaar maken van het vers vlees doet hij nog steeds met even veel passie als 40 jaar geleden.
In dienst sedert 2020.
Onze ‘helpende handen’ bij het bereiden van de panklare gerechten en dagschotels. Christa is zeer zorgzaam voor haar collega’s en waakt erover dat ons atelier er altijd spik en span uitziet.
In dienst sedert 2020.
Volgde zijn slagersopleiding in Ter Groene Poorte, Brugge.
Glenn, de zoon van Kristof en Julie, helpt al van kinds af aan mee in het atelier en is dan ook heel leergierig en vooruitdenkend om onze slagerij altijd verder te innoveren.
Glenn werkt vooral mee aan het bereiden van de vleestoog en het versnijden van het vers vlees.
In dienst sedert 2022.
Ook de dochter van Julie en Kristof, Eline, is opgegroeid in de slagerij. Net als broer Glenn hielp ze al van jongs af aan mee in het atelier. Nog steeds komt ze tijdens de weekends met heel veel plezier meewerken bij het klaarmaken van de gezelligheidsschotels, de kaasplanken en allerlei buffetten.
De mama van Kristof is er al bij vanaf de allereerste dag in 2001.
Ze zorgt steeds voor dagverse groentenschotels en belegde broodjes.
Samen met haar man, die de verse groenten haalt op de boerderij van hun andere zoon Karl, blijft Francine nog steeds een onuitputtelijke kracht voor onze beenhouwerij.
In dienst sedert 2001.